-20%
"Igen, járt Woody Allennel, Warren Beattyvel és Al Pacinoval, és igen, szerepelt a Keresztapában, az Annie Hallban és a Minden kezdet nehéz című filmekben. Ez a könyv azonban nem csak erről szól, jóval több annál, mint amikor egy híresség „kitálal”. A Játszd, újra, Diane elgondolkodtató és néha szívszorító beszámoló családról és barátságokról, és óda Keaton bonyolult lelkű anyjáról, aki maga is hírnévről álmodott. Ha önök Keaton-rajongók, e visszaemlékezés elolvasása után még inkább fogják őt imádni. De azok számára is izgalmas ez a mélyen átérzett, szellemes és emlékezetes írás, akik nem hallottak a neves színésznőről." (Neal Thompson)

Diane Keaton 1946. január 6-án született. A napfényes Kaliforniában, óceánra néző házban nevelkedett három testvére és művészlelkű anyja oldalán, apja sikeres vállalkozó volt. Tizennyolc évesen New Yorkba ment, ahol beiratkozott a Neighborhood Playhouse színitanodába.

Woody Allennel a Játszd újra, Sam színpadi változatában kezdett dolgozni, amit olyan nagyszerű közös munkák követtek, mint az Annie Hall, a Belső terek és a Manhattan. Az Annie Hallért elnyerte a legjobb színésznőnek járó Oscart. Pályája során további kát Oscar-jelölést és két Golden Globe-ot zsebelt be. Híres alakítása volt Warren Beatty oldalán és rendezésében a Vörösök feminista újságírónője. Ő a Keresztapa Kaye vagy a Marvin szobája haldoklója. Producer, rendező, valamint fényképészeti könyvek összeállítója.
Ár: 2 392 Ft    
Megtakarítás: 598 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

320 g

Méret:

137 x 205 x 21

Oldal:

336 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9630971867

Kategória:

Művészetek

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Játszd újra, Diane

Eredeti ár:

2 990 Ft (megtakarítás: 598 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek