Maurizio Crosetti közreműködésével
-20%
Kicsoda neked Alessandro Del Piero? Nyilván elsősorban a játékos, aki a róla elnevezett szögben igazít egyet a labdán, és te már tudod, hogy mindjárt felugrasz. A srác a feleségével a Burgman-reklámból? Vagy csak az unalomig ismételt Lovag, aki nem hagyja magára szíve hölgyét még akkor sem, ha kényszerű száműzetésbe kell követnie a másodosztályba? A Juventus csapatkapitánya, aki mindent megnyert a klubbal szűk két közös évtizedük alatt? Ezt a te dolgod eldönteni.

Alex viszont szeretné, hogy megtudjátok, milyennek látja ő Alessandro Del Pierót. A könyv tehát önéletrajzi ihletésű, de távolról sem egyszerű önéletrajz, hiszen azt „ráér még megírni, ha majd visszavonul”. Most viszont még játszani akar, innen a cím: Giochiamo ancora - Játsszunk meg!

"Mi leszek, ha nagy leszek?" Az iskolapadot koptató venetói kissrác túl félénk volt ahhoz, hogy reális választ adjon a kérdésre. Pedig tudta, hogy tehetséges, és azt is tudta, hogy mivé szeretne válni. Innen indul az utazás, ami rengeteg nagy meccset, nagy győzelmet érint. Alex arról mesél nekünk, miként élte meg a sikert, a kudarcot, a sérüléseket, a doppingvádakat, a magánéleti tragédiákat.

Alessandro nem prédikál: mesél. Filozofikus magasságokból az egyszerű futballista szintjéig, serdülő tehetségtől az ünnepelt világsztárig, vb-elődöntőn szerzett góltól az utolsó pillanatban elbukott bajnoki címig tart a közös utazás.
Ár: 2 320 Ft    
Megtakarítás: 580 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

310 g

Méret:

129 x 199 x 16

Oldal:

172 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött kötött, védőborító

ISBN:

9630594141

Kategória:

Életrajz

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Játsszunk még!

Eredeti ár:

2 900 Ft (megtakarítás: 580 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek