-20%
Lady Emma Wells-Finch, egy angliai leányiskola konzervatív igazgatónõje azzal az eltökélt szándékkal érkezik Texasba, hogy elveszítse a jóhírét, a szüzességét, és annyira megbotránkoztassa a võlegényét, hogy az visszalépjen a házasságtól. Tudja, hogy kizárólag a teljes és végsõ romlottság mentheti meg a nemkívánt esküvõtõl, és csak így õrizheti meg mindazt, ami becses számára.
Úrhatnám természetét nem könnyû elviselnie kísérõjének, Kenny Travelernek, a világhírû playboy sportolónak, aki túl sokszor tört borsot mások orra alá, s ezért éppen eltiltották a versenyzéstõl. A további sportkarrierje azon múlik, hogy meg tudja-e menteni megtépázott jóhírét.
Ez azonban korántsem egyszerû, ha a gondjaira bízott nõ a fejébe veszi, hogy lebujokba fog járni, tetoválószalonokra vadászni és még ezeknél is sokkal... sokkal rosszabbakat.
Amikor egy jóképû férfi, aki újabb botrányt nem engedhet meg magának, találkozik egy csökönyös nõvel, aki elszántan küzd, hogy belekeveredjen egybe, bármi megtörténhet. No de az, hogy egymásba szeressenek? Lehetetlen. Képtelenség... Elkerülhetetlen!
Ár: 2 639 Ft    
Megtakarítás: 660 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

470 g

Méret:

146 x 210 x 31

Oldal:

408 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött védõborítóva

ISBN:

9639803381

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Játék az élet

Eredeti ár:

3 299 Ft (megtakarítás: 660 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek