100 recept a kertemből
-20%
Beleszerettem a kertembe, különösképpen a veteményesbe! Bizony, tényleg megesett, hogy puszit adtam a legszebb, legritkább zöldségeimnek, egyik-másik fát talán meg is ölelgettem, és forró nyári napokon néha fülemet a földre szorítva hallgatom, hogyan nőnek a növények körülöttem.
Ha ezt bűnnek tartod, hát vess tömlöcbe, és dobd el a kulcsot! És mondok még valamit: soha ilyen jókat nem főztem, mint az idén. Káprázatos ötleteim támadtak az új receptek megalkotásában: ihletet merítettem mindenből, ami az utóbbi évben megtermett a kertemben.
Könyvemben több mint 100 új receptet találsz, meg némi ültetési és növényápolási tanácsot, ha esetleg neked is kedved szottyanna ahhoz, hogy egy kicsit bepiszkítsd a kezed!
Olyan szakácskönyv ez, amely szerkezetében a négy évszakot veszi alapul: arról tájékoztat, hogy mikor melyik növény áll éppen rendelkezésre a kertben. A négy évszak fejezetei számos alcímmel tagolódnak, ezek a különböző alapanyagokról szólnak, gyorsan elkészíthető, könnyű és finom ételek receptjei sorakoznak bennük. Minden fejezet végéhez csatoltam pár apró, a növények nevelésére vonatkozó tájékoztatást is.
Ár: 5 200 Ft    
Megtakarítás: 1300 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

1320 g

Méret:

195 x 250 x 34

Oldal:

404 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött kötött

ISBN:

9635308651

Kategória:

Gasztronómia

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Jamie természetesen

Eredeti ár:

6 500 Ft (megtakarítás: 1300 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek