Az igazi varázsló - Harry Potter megteremtője
-20%
J. K. Rowling híressé válásának szívmelengető története - és válaszok a Harry Potter-rajongók legégetőbb kérdéseire!
Harry Pottert az egész világon imádják, akárcsak teremtőjét. Joanne Kathleen (J. K.) Rowling igazi varázsló, olyan asszony, aki képes élethűen felidézni gyermekkorát, és megragadni azt a vad, csodás, nehéz korszakot - s épp ez a képessége az, amitől teremtménye, Harry Potter annyira valóságosnak tűnik. Ebben a sok mindent feltáró könyvben a Harry Potter-sorozat rajongói úgy láthatják kedvenc szerzőjüket, ahogyan korábban még soha. A csodálatos képzelőerővel rendelkező, társai közül kissé kilógó gyerekből egyedülálló anya lett, szinte emberfeletti felelősséggel a vállán. J. K. Rowling története csodálatos lehetőség a felnőtteknek és a gyerekeknek, hogy együtt élvezzenek egy szívmelengető, varázslatos történetet.
Attól, hogy megismerjük J. K. Rowlingot és azt, hogyan írta meg a világ egyik legnépszerűbb sorozatát, nem fog megváltozni a Harry Potterről alkotott véleményünk. De a J. K. Rowling: Az igazi varázsló kétségtelenül feltár egy másik történetet a regényeké mögött.
Sőt az új ismeretek csak fokozni fogják az élvezetet, amikor legközelebb beülünk a fotelba, vagy lefekszünk az ágyba, magunkra húzzuk a takarót... és ismét eltűnünk Harry Potter világában.
Ár: 800 Ft    
Megtakarítás: 200 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

290 g

Méret:

142 x 207 x 19

Oldal:

224 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9634230646

Kiadó:

Gold Book

Kategória:

Életrajz

Sorozat:

-

Eredeti cím:

J. K. Rowling

Eredeti ár:

1 000 Ft (megtakarítás: 200 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek