-20%
"A lélekvándorlás folyamatainak tanulmányozása és a földönkívüliek kutatása különös módon kapcsolódik egymáshoz. A kutatásaim során az egyes életek feltárásakor ugyanis gyakran találkozhattunk az idegenekről szóló beszámolókkal. Jelen voltak az előző életeinkben és ott lesznek a jövőbeli életeinknél is. A lélekvándorlás vizsgálata akaratlanul is összekapcsolódott az idegenek tevékenységének feltárásával.
A jelenlegi életünk rejtett eseményeit kutatva szintén tapasztalhattuk az idegenek jelenlétét, tudtunkon kívül vizsgálnak bennünket, beavatkoznak életünkbe. Vannak, akiket több életen keresztül is megfigyelés alatt tartanak. Talán ugyanezek a személyek lesznek azok a kiválasztottak, akik a jövőbeli életükben -miután már nem lakható a Föld- távoli bolygókon fognak élni az idegenekkel együtt.
Úgy gondolom, már régóta itt volna az ideje tényként beszélni a földönkívüliekről, de magáról a lélekvándorlásról is. Sőt a kutatásoknak már a részleteket kellene feltárnia. Bizonyosan mindig lesz új és újabb információ, amely bővíti ismereteinket, pontosítja, vagy éppen megváltoztatja nézeteinket. Persze nem könnyű eligazodni közöttük, számtalan hír hitelessége megkérdőjelezhető, esetenként szándékos a félrevezetés. Mégis megpróbáljuk összerakni a mozaik darabjait, hogy teljesebb képet alkothassunk a bennünket körülvevő világról." (a Szerző)
Ár: 2 000 Ft    
Megtakarítás: 500 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

170 g

Méret:

120 x 199 x 10

Oldal:

144 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

6155058301

Kategória:

Ezoterika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Időutazók és földönkívüliek

Eredeti ár:

2 500 Ft (megtakarítás: 500 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek