-20%
Jennifer Hernandez, a végzős orvostanhallgató rossz hírt kap: nagymamája elhunyt egy csípőprotézis-műtét szövődményében egy újdelhi magánkórházban. Jennifernek kell intézkednie nagyanyja testének örök nyugalomra helyezéséről. Ezért Indiába utazik, és ezzel kezdetét veszik azok a kalandok, amelyek során egyszerre kerül szembe az indiai korrupt bürokrácia dzsungelével és egy semmiféle gátlást nem ismerő csoport ravasz összeesküvésével.
Jennifer nem hiszi, hogy nagyanyja természetes halált halt. Gyanakvását csak alátámasztja, hogy másik két hasonló haláleset is történt amerikai betegekkel indiai magánkórházakban.
Az Indiába irányuló amerikai gyógyturizmus hatalmas nyereséget hoz a távolkeleti országnak, ám még ennél is nagyobb veszteségeket okoz az amerikai egészségügyben érdekelt cégeknek. Mivel dollármilliárdok forognak kockán, egyik oldal sem válogat az eszközökben, amikor saját üzleti érdekeiket kell megvédeniük. A gyilkosságtól sem riadnak vissza...
Jennifer indiai kalandjaiban barátai, köztük két igazságügyi orvos szakértő kíséri el, akik egy illegális boncolás során bukkannak cáfolhatatlan bizonyítékokra, amelyek az idegenkezűséget támasztják alá...
Robin Cook legújabb regénye amellett, hogy bővelkedik izgalmas kalandokban, az olvasót India titokzatos, spirituális, ám sokszor kegyetlen világába is elkalauzolja.
Ár: 1 999 Ft    
Megtakarítás: 500 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

* g

Méret:

130 x 198 x 0

Oldal:

416 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött kartonált

ISBN:

9632970905

Kategória:

Krimi

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Idegen test

Eredeti ár:

2 499 Ft (megtakarítás: 500 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek