Razorland trilógia 3. kötet
-20%
A trilógia 3. kötete New York Times bestseller lett megjelenésekor, a kiadás jogait már 10 országba eladták...

A horda megérkezett.
Pikk élete örökös harcból állt, amíg Megváltásban be nem fogadták. A várost azonban körülzárták a mutáns korcsok, és félő, hogy a lány máris elveszíti a nem rég megszerzett biztonságot, új, szerető családját.
Barátaival, Fakóval, Kószával és Tegannal ezért lehetetlen küldetést vállal: titokban elhagyja a települést, hogy segítséget szerezzen és megmentse azokat, akiknek új életét köszönheti. Amikor útnak indulnak, Pikk még nem is sejti, hogy a mindent eldöntő csata felé száguld. A korcsok már nem azok az értelem nélküli szörnyek, amiket az Enklávéban megismert: uralják a vadont, emberek városait rohanják le, felderítőket küldenek ki. Véres háború közeleg, olyan küzdelem, amilyenre évszázadok óta nem volt példa. De az emberiség már elfeledte, hogyan álljon ki magáért.
Csak egy valaki képes összefogni őket: Pikk.
A tét ezúttal nem csupán egy enkláve, egy helyőrség, vagy egy városka. Az egykori vadásznő most a teljes emberi faj túléléséért kénytelen fegyvert rántani, noha ő maga sem tudja, egyetlen lány és maroknyi barát megállíthatja-e a pusztítás hordáját...
Ár: 2 796 Ft    
Megtakarítás: 699 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

500 g

Méret:

142 x 198 x 31

Oldal:

430 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9639861916

Kiadó:

Fumax

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Horda

Eredeti ár:

3 495 Ft (megtakarítás: 699 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek