Avagy nekem is volt gyermekkorom, nem csak Tom Sawyernek
-0%
"Amikor Dalnoky Esztike testvére, a Dalnoky Feri megkért, hogy írjak valamit a könyve elé, úgy meglepődtem, mint Citrom nevű macskám a hógolyótól. Szerintem azért kért meg engem a Feri, mert én is irogató ember lettem. Az Interneten írom életem történéseit.
Uckve egyidősek vagyunk, tehát saccperkábé 11 éves korunkban én is olyan ruhákban jártam, mint ő (mackónadrág, dorkó), meg hasonló üdítőitalokat ittunk (Traubisoda, Márka), illetve néztük az Angyal kalandjait a tévében.
Szerintem az volt a legrosszabb a mi gyermekkorunkban, a 70-es évek elején, hogy nem volt éjjel-nappali. Ha valaki este 10 órakor megkívánt egy Úttörővasút elnevezésű csokit, az várhatott reggelig, míg kinyitott a bolt vagy a közért! De nem lehetett internetezni sem és divatos polár-dzsekiket sem árultak.
Az én kedvenc történetem a Dalnoky Feri könyvéből a Repülős Jani. Az a lényege, hogy a Jani repülőt vezetett a II. világháborúban, és jól megkergette őt egy orosz repülős. Ő meg kicselezte, és frappánsan átszállt a Tisza-híd alatt. Az orosz repülősnek viszont ez nem sikerült. Vagyis jól felrobbant! Meg gondolom a híd is megrongálódott. Tele van ilyen viccel. Szóval vidám." (Szakács Béla) (24/1)
Ár: 300 Ft    
Megtakarítás: 0 Ft, azaz 0 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

180 g

Méret:

128 x 185 x 11

Oldal:

168 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9638641533

Kategória:

Irodalom

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Homokkerti capriccio

Eredeti ár:

300 Ft (megtakarítás: 0 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek