-20%
Titokzatos bűnesetek borzolják New York város lakóinak kedélyét. A kilenc áldozat halálának körülményei teljesen különbözőek, látszólag függetlenek egymástól. Ami mégis egybekapcsolja őket, az egy hátborzongató küldemény: minden áldozat egy koporsót ábrázoló képeslapot kap, halálának dátumával.
Az FBI Will Piper különleges ügynököt bízza meg a nyomozással, aki nagy elszántsággal áll neki a munkának, ám a szálak mind jobban összegubancolódnak...

Vajon milyen titokzatos kapcsolat köti össze a tértől és időtől független eseményeket? Létezik-e valami misztikus összefüggés a 21. század eleji gyilkosságok, az első században íródott Jelenések könyve, egy középkori brit apátság, Winston Churchill, az amerikai haditengerészet, a nevadai sivatag 51-es körzete és a hollywoodi filmforgatókönyvek között? Vajon a saját démonaival küszködő Piper ügynöknek sikerül-e fényt derítenie a föld alatti könyvtárak titkaira? Beteljesedik-e a hetedik fiú hetedik fiának misztikus sorsa? Vajon közeleg-e már az utolsó ítélet napja?

A titkos társaságok és az összeesküvés-elméletek terén nagy jártasságról tanúbizonyságot tevő Glenn Cooper lebilincselően izgalmas, történelmi korokon átívelő regénnyel lepi meg olvasóit, akik most magyarul is kezükbe vehetik az eddig húsz nyelven megjelent nemzetközi bestsellert.

Ár: 2 792 Ft    
Megtakarítás: 698 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

530 g

Méret:

152 x 234 x 28

Oldal:

400 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9639973114

Kategória:

Krimi

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Holtak könyvtára

Eredeti ár:

3 490 Ft (megtakarítás: 698 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek