-20%
Tudod, mitől lesz igazán jó a házi kenyér, a rusztikus vekni, a focaccia, a briós és a ciabatta?
Liszt, élesztő, víz és só - csupán ezek az egyszerű hozzávalók kellenek hozzá, ám a jó kenyér elkészítése mégis nagy feladat elé állítja az otthoni kenyérsütésben járatlanokat. A Hogyan legyünk profi kenyérsütők egyszerű, felhasználóbarát receptekkel lebbenti fel a fátylat a pékmesterség titkairól, hogy a mi otthonunkat is a frissen sült vekni illata lengje be.
A pékmesterséget autodidakta módon elsajátító és ma már nagy sikerű saját pékséget vezető Bonnie Ohara könyvében minden benne van, amire szükségünk lehet: átfogó bevezető, a legszükségesebb konyhai felszerelés bemutatása, a kenyérkészítés folyamatának világos magyarázata, könnyen megérthető sütési technikák, valamint nagyszerű tippek. A 32 ínycsiklandó recept mellé az egyes lépéseket illusztráló fotók társulnak.
Ár: 3 600 Ft    
Megtakarítás: 900 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

418 g

Méret:

Oldal:

176 oldal

Kötésmód:

kartonált

ISBN:

9789634476856

Kategória:

Gasztronómia

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Hogyan legyünk profi kenyérsütők?

Eredeti ár:

4 500 Ft (megtakarítás: 900 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek