Út a gazdagsághoz
-20%
"Végre újra találkoztunk, kedves olvasó! Ezt a könyvet már régen megírtam, és a Szándék ereje után azonnal ki is akartam adni. Később azonban arra a következtetésre jutottam, hogy jobb lesz, ha akkor jelenik meg, ha már magam is gazdag leszek, azaz a saját életemben ezeket az eszményeket már megvalósítottam. Tehát vártam a kiadással.
De most a kezében tartja a könyvet, régi álmomat, aminek a kiadásáról teljes joggal én rendelkezem. A könyv írásakor tudatosult bennem a felelősségem. Az utóbbi időben rengeteg könyvet írtak a pénzről és arról, hogyan gazdagodhatunk meg. Ezért mindjárt az elején szeretném felhívni a figyelmet, hogy az én könyvem nem a pénzről szól, jóllehet sokszor szóba kerül. Ahogy mindig, az életről és önökről fog szólni. Megtudják, mi a gazdagság az előző könyveimben leírt új tudatmodell alapján.
Már tudom, megértettem, hol rejtőznek a kincsek. Én már ráakadtam a magaméra, most fényt derítek rá és megtanítom, hogyan kell bánni vele. Az ön elé tárt könyv segédeszköz lesz: térkép, aminek a segítségével együtt indulunk neki a kincskeresésnek. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian jól járunk, mindannyian meggazdagszunk." (A szerző)
Ár: 1 680 Ft    
Megtakarítás: 420 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

160 g

Méret:

130 x 203 x 8

Oldal:

128 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9639790193

Kategória:

Gazdaság, üzlet

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Hogyan legyünk gazdagok és boldogak

Eredeti ár:

2 100 Ft (megtakarítás: 420 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek