-20%
Heinrich Himmler találta ki az SS-t és építette fel a náci Németország hatalmas biztonsági, rendőrségi és besúgó gépezetét. Később pedig megszervezte a fegyveres SS-hadosztályokat, amelyek Európa-szerte rémületet keltettek kegyetlenségükkel. No és ne feledjük: ő építette fel a koncentrációs táborokat.
Ki volt ez az ember? Lehet-e róla egyáltalán "emberközelből" beszélni? Vajon ő maga is olyan könyörtelen volt-e, mint pribékjei, vagy átlagos náciként mennyivel volt rosszabb másoknál? Mennyire vette el tisztánlátását a fajelmélet és miként volt képes létrehozni a fajvédő birodalom felsőbbrendű elitjét? Hogyan volt képes oly sok millió embert elhurcoltatni, megszervezni a németektől elfoglalt területeken a népirtást, és működésbe hozni a gázkamrákat, a krematóriumokat?
Milyen volt viszonya Hitlerrel, akinek az utolsó pillanatig engedelmeskedett, és akit istenként imádott? Hogyan mert a végén mégis fellázadni ellen? Zavaros magánéletének hálójában vergődő egyszerű kisember volt-e, szolgalelkű tömeggyilkos -vagy vérengző fenevad?
Ár: 360 Ft    
Megtakarítás: 90 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

9 g

Méret:

123 x 199 x 7

Oldal:

112 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9639778511

Kategória:

Akciós Könyvek!

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Himmler a tömeggyilkos

Eredeti ár:

450 Ft (megtakarítás: 90 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek