-20%
A vállalatok, vállalkozások sikeres működésének, fejlődésének feltétele a hatékony vezetés, mely a szervezet egyik szintjén sem nélkülözhető. Chris Roebuck a menedzsment és a vezetői készségek összetevőit ügyesen és újszerűen ötvözve foglalkozik a motiváció, a kommunikáció, a visszajelzés, a jövőkép és értékek, a csapatszellem, a feladatkiosztás kérdéseivel - mindezt olyan formában teszi, hogy a gyakorlatban is könnyedén tudjuk használni az olvasottakat.
Ha Ön egy csoportot irányít - akár kezdőként, akár többéves tapasztalattal teszi - ez a könyv hozzájárul ahhoz, hogy vezetői készségei még tovább tökéletesedjenek, és a legtöbbet hozza ki magából és az Önt körülvevő emberekből.

Scolar Önfejlesztő Program
Meggyőződésünk, hogy a készségfejlesztéssel foglalkozó szakirodalmat az olvasó saját életében bekövetkező változások minősítik. A Scolar Önfejlesztő Program ilyen változásokat ígér. Jó sokat. A sorozat köteteit az egyes szakterületek elismert nemzetközi képviselői írták azoknak, akik hajlandók a kritikus önvizsgálatra, és adottságaiknak megfelelő akciótervek kidolgozására. Kérdőívek, ellenőrző listák, elgondolkodtató kérdések és statisztikák segítik az olvasó személyes fejlődését. Nem lefekvés előtti könnyed olvasmányt ígérünk, hanem izgalmas szellemi kalandtúrát, komoly tétekkel.

Ár: 1 800 Ft    
Megtakarítás: 450 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

210 g

Méret:

163 x 225 x 8

Oldal:

96 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9632442471

Kategória:

Gazdaság, üzlet

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Hatékony vezetés

Eredeti ár:

2 250 Ft (megtakarítás: 450 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek