-20%
A legendás amerikai hírszerzés - a CIA, az FBI és a többi szervezet - szinte megközelíthetetlen, falai áthatolhatatlanok, szigorúan titkos dokumentumai hozzáférhetetlenek... gondolják az egyszerű emberek. Vagy tán tévednek?
Hogy történhetett meg, hogy az egyiptomi hadsereg egykori őrnagya különösebb erőfeszítés nélkül épült be mind az FBI, mind a CIA szervezetébe, kiképzést kaphatott Fort Bragg-ben, a legendás Zöldsapkások táborában, amerikai állampolgárságot kaphatott, és az orruknál fogva vezethette, sőt kijátszhatta egymás ellen a két legnagyobb amerikai hírszerző szervet?
Tehette mindezt, mint Osama bin Laden bizalmasa, az Al-Kaida első számú kémje és aktív harcosa, aki zavartalanul képezhette ki az Amerikában rejtőző „nyugvó” terroristasejt tagjait, veszélyes és körözött terroristák - köztük Ramzi Yousef, Omar Abdel Rahman sejk, al-Zawahiri - beutazását szervezte meg az Egyesült Államokba, akadálytalanul ingázott Amerika és a Közel-Kelet között, aktív szerepet vállalt az Afrikában lévő amerikai nagykövetségek elleni merényletekben.
Ali Mohamed részese volt az Anvar Szadat elleni gyilkos merényletnek és tudott a New York-i Világkereskedelmi Központ ellen tervezett támadásokról is. Egyiptomban halálra ítélték, ám letartóztatása után az amerikai hatóságok mégsem adták ki, sőt elzárták őt a nyilvánosság elől. Vajon miért? Talán van valami takargatnivalója a patinás hírszerző szervezeteknek? Vagy az igazságszolgáltatás szerveinek... netán mindannyiuknak?

Ár: 2 760 Ft    
Megtakarítás: 690 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

* g

Méret:

125 x 200 x 0

Oldal:

368 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött

ISBN:

9633053041

Kiadó:

JLX Kiadó

Kategória:

Krimi

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Hármasügynök

Eredeti ár:

3 450 Ft (megtakarítás: 690 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek