-20%
A Távol-Keletről aggasztó hírek érkeznek. A kommunista Korea már csak abban reménykedhet, hogy sikerül megszereznie Dél-Korea iparát és területét. Az átfogó támadás megindítása előtt kamikázeakciók keretében atombombákat küldenek Szöul fölé. A dél-koreaiak elfogják az első gépet, majd segítséget kérnek az Egyesült Államoktól, ám a törékeny világbékét féltő elnök nem engedélyezi a határozott fellépést.
Közben az USA egyik titkos kísérleti telephelyén Patrick McLanahan és társai kifejlesztenek egy csodafegyvert, a plazmabombát, amely az előre meghatározott területről egyszerűen elpárologtatja a célobjektumokat. Dél-Korea támadást indít, Észak-Korea lakói pedig elérkezettnek látják a pillanatot, hogy lerázzák magukról a kommunizmus igáját, ám néhány elvakult katonatiszt még az utolsó pillanatban sem adja fel a harcot. Az atomrakéták elindulnak Dél-Korea irányába. Kína ugrásra kész, csak arra vár, hogy az USA ringbe szálljon.
Az Egyesült Államok azonban nem lép. Hivatalosan. Mert arról, ugye, az elnök sem tehet, hogy néhány amerikai magánakcióba kezd...(20/3)
Ár: 1 354 Ft    
Megtakarítás: 338 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

- g

Méret:

165x245x25

Oldal:

308 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött keménytáblás

ISBN:

9639278556

Kategória:

Irodalom

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Harcra született

Eredeti ár:

1 692 Ft (megtakarítás: 338 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek