-20%
Ararát hegység, Törökország, napjainkban
Nova talál egy térképet, amely egykor nagyon fontos volt az édesanyja számára. A térkép egy 5000 méter magasan fekvő katonai övezetet ábrázol, amelyet szinte lehetetlen megközelíteni. Csakhogy a lánynak senki és semmi nem állhat az útjába! Feltétlenül ki akarja deríteni, mit rejt a titokzatos térkép, s közben abban is reménykedik, hogy az Ararát hegy csúcsán végre választ kap majd az édesanyja halála után felmerült kérdésekre.
Nova éppen az Ani nevű örmény romváros felé tart a Greenpeace egyik oszlopos tagjával, Benjaminnal, amikor valaki váratlanul hátba támadja őket. Nova kómába esik, és csak egy hét múlva tér magához egy stockholmi kórházban. A lány semmit sem ért, de leginkább az foglalkoztatja, hogy hová tűnt a fiú. Az orvosok figyelmeztetésére fittyet hányva elhatározza, hogy visszautazik Törökországba, hogy megkeresse a barátját.

Asa Schwarz írónő regényei valódi emberekről és megtörtént eseményekről szólnak. Idegtépő történetei halálról és rombolásról, bibliai eseményekről, illetve az igencsak aktuális jelenről szólnak. Asa sok mindent tud a hackerekről, hiszen ő maga is évekig egy biztonsági tanácsadó cégnél dolgozott.
Ár: 2 399 Ft    
Megtakarítás: 600 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

320 g

Méret:

145 x 225 x 17

Oldal:

250 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9636299835

Kategória:

Thriller

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Halott angyal

Eredeti ár:

2 999 Ft (megtakarítás: 600 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek