-20%
Nyár van Aberdeenben: süt a nap, kék az ég, emberek halnak meg!
Rosie Williams, a prostituált az első, akit csupaszra vetkőztetnek és agyonvernek a kikötőben - Aberdeen piroslámpás negyedének szívében. Logan McRae nyomozó őrmesternek ez egy újabb cudar nap cudar kezdete. Csupán néhány rövid hónappal ezelőtt még ő volt a környék rendőrségének szépreményű nyomozója.
Ám egy elfuserált razzián beosztják valaki mellé, akiről mindenki tudja, hogy balszerencsét hoz, s aki arra vár, hogy lesújtson a bárd rá és a "Balfasz Szakasz" többi selejtes alakjára.
Logan azonban nem ül ölbe tett kézzel. Elhatározza, hogy megszökik Steel nyomozó meg az ő szokatlan módszerei elől, és ennek legjobb módja az, hogy villámgyorsan megoldja az ügyet. És nem csupán Rosie Williams kerül akarata ellenére a hullaházba: szerte a városban hat ember ég halálra olyan, benzinnel fellocsolt lakásban, amelynek ajtaját és ablakait kívülről becsavarozták. És Logan minden erőfeszítése ellenére nemsokára egy újabb prostituáltat is kiterítenek!
Stuart MacBride a rá jellemző biztos kézzel, akasztófahumorral és eleven jellemábrázolással írta meg e letehetetlen könyvet, ezzel ismét bizonyítja, hogy felívelő csillag a krimi irodalom egén.
Ár: 2 799 Ft    
Megtakarítás: 700 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

300 g

Méret:

160 x 210 x 20

Oldal:

- oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9632546148

Kategória:

Krimi

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Haldokló fény

Eredeti ár:

3 499 Ft (megtakarítás: 700 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek