-20%
A MacAvoy házaspár titka az összes barátjuk alól kirántja a talajt...

A nantucketi házaspár, Greg és Tess MacAvoy fontos szerepet tölt be barátaik és a sziget életében, ahol élnek, ám házasságukat próbára teszik a hűtlenségről szóló pletykák. Mielőtt elkezdődhetne az újabb gondtalan tengerparti nyár, a pár a házassági évfordulóját ünnepelve kihajózik a tengerre. A vitorlás azonban felborul, és ők vízbe fulladnak. Barátaikat mély gyász keríti hatalmába, és semmi nem készíti fel őket mindazokra a titkokra, melyekre fény derül. Rengeteg elfojtott érzés tör felszínre, miközben valamennyien arra a kérdésre keresik a választ: Mi történt Greggel és Tess-szel?
A Hajótöröttek a barátság és megbocsátás határait feszegeti, miközben izgalmasan mesél a szenvedélyről, az árulásról és a kétségekről, teletűzdelve a sziget nyarának tökéletes részleteivel, mely Elin Hildebrand regényeit széles körben kedvelt bestsellerekké tette.

"Hildebrand ismét mesterien szövi a szerelem és a hűség meséjének szálait a végtelen nyár és a csodás sziget hétköznapjainak ölelésében." (Booklist)
Ár: 2 552 Ft    
Megtakarítás: 638 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

450 g

Méret:

145 x 208 x 30

Oldal:

400 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9636355265

Kategória:

Regény

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Hajótöröttek

Eredeti ár:

3 190 Ft (megtakarítás: 638 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek