-20%
A tizenhét éves Lily Thomas tehetséges, ambiciózus síversenyző, akit olimpiai aranyéremre is esélyesnek tartanak. Élete azonban egy tragikus baleset következtében végzetes fordulatot vesz: a fiatal lány tolókocsiba kényszerül. Édesapja, a lányát tizennégy éve egyedül nevelő Bill úgy érzi, sohasem lesz képes túllépni a Lilyt ért tragédián. A diagnózisért az operációt végző idegsebészt hibáztatja, nem is sejtve, hogy a műtét éjszakáján dr. Jessie Matthewst is kegyetlen csapás éri: elveszti férjét, és egyedül marad négy iskolás gyerekével.
Bill rég nem látott barátjával, Joe-val osztja meg a fájdalmát, akinek az élete ugyancsak romokban hever: felesége elhagyta, pénzügyi karrierje megbicsaklott. Az egzisztenciális gondokkal is küszködő Jessie doktornő is szorosabbra fűzi barátságát egykori kolléganőjével, a mellrákból nemrég felépült Carole-lal, akinek testén-lelkén mély sebeket hagyott a betegsége. Az osztálytársai pálfordulásán kesergő Lily pedig új barátra lel Teddy személyében, aki súlyos gerincsérülése ellenére művészi pályáról álmodik.
Összeomlott élete romjain hat ember küzd, hogy változtatni tudjanak a sorsukon. És amikor Bill a lánya bátorsága előtti tisztelgésként egy különleges rehabilitációs intézet építésébe fog, nem csak ők hatan találnak rá a kiútra...
Ár: 1 592 Ft    
Megtakarítás: 398 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

230 g

Méret:

120 x 199 x 22

Oldal:

336 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9632032689

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Győztesek

Eredeti ár:

1 990 Ft (megtakarítás: 398 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek