-20%
A NEW YORK TIMES, és a USA TODAY BESTSELLERE

Egy ambiciózus gyakornok. Egy perfekcionista igazgató. És rengeteg indulat. Ismerje meg a történetet, amelynek blog előzményét több mint kétmillióan olvasták el online!
Chloe Mills esze borotvaéles, mindent belead a munkájába, és éppen most szerzi az MBA-diplomáját. Egyetlen problémája van csak: a főnöke, Bennett Ryan, aki szigorú, korlátolt, tapintatlan - és teljes mértékben ellenállhatatlan. A Gyönyörű Rohadék.
Bennett Franciaországból tért haza Chicagóba, hogy fontos szerepet vállaljon a családi médiavállalkozásban. Nem gondolta volna, hogy az az asszisztens, aki oly sokat segített neki innen, Chicagóból, míg ő külföldön volt, egy káprázatos, ártatlanul provokatív - és végtelenül dühítő - lény, akit mostantól mindennap látnia kell. A pletykák ellenére Bennett sohasem csípett fel nőket a munkahelyén. De Chloe annyira csábító, hogy már hajlandó érte kijátszani - vagy akár nyíltan felrúgni - a szabályokat, csak hogy megkaphassa őt. Az irodaépület bármely zugában.
Mikor az egymás iránti étvágyuk eléri a kritikus pontot, Bennettnek és Chloének dönteniük kell, milyen áldozatot hajlandók hozni, milyen nyereségért.
Ár: 2 636 Ft    
Megtakarítás: 659 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

250 g

Méret:

130 x 196 x 20

Oldal:

304 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9630866828

Kategória:

Erotika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Gyönyörű rohadék

Eredeti ár:

3 295 Ft (megtakarítás: 659 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek