-20%
Katherine Patterson egyedül neveli kislányát. Csak pár év telt el azóta, hogy középiskolásként, a sajtó zaklatásai elől menekülve nevet változtatott, s nagynénjéhez költözött.
Az új iskolában igazi kívülállóként mozog, de barátokra vágyik. Az iskola nagyhangú, életvidám sztárja, Alice -Katherine legnagyobb meglepetésére- meghívja a szülinapi bulijába. Hamarosan elválaszthatatlan barátok lesznek, s ahogy közelebb kerülnek egymáshoz, Katherine felfedi családjának szörnyű tragédiáját: évekkel korában húgát, aki nagy zenei tehetségenek számított, és aki a család kedvence volt, brutálisan megerőszakolták, meggyilkolták, s Katherine felelősnek érzi magát a haláláért. Ám amikor újdonsült barátnője, az érzéseit kihasználva, manipulálni kezdi őt, Katherine rádöbben: a lány nemcsak nagylelkű és elbűvölő tud lenni, hanem kifejezetten durva és aljas is. Furcsa titkokat rejteget, amitől személyisége kiszámíthatatlannak, sőt félelmetesnek tűnik.
Mikor Katherine új barátokat talál, szerelmével pedig családalapításba kezdenek, megtapasztalja, hogy Alice nem tűri, ha kihagyják valamiből, s a bosszúja halálos is lehet..
Ár: 2 392 Ft    
Megtakarítás: 598 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

290 g

Méret:

138 x 215 x 18

Oldal:

280 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9632931753

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Gyönyörű bajkeverő

Eredeti ár:

2 990 Ft (megtakarítás: 598 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek