-20%
A Gyakorló magyar nyelvtan magyarul tanulók és tanítók számára készült. A könyv száztíz fejezetben mutatja be a magyar nyelv legfontosabb - és a nyelvtanulók számára legtöbb nehézséget okozó - jelenségeit.
A tankönyv szemléletes nyelvtani összefoglalóit feladatok követik, amelyek az adott nyelvtani aspektust jellegzetes szituációkban mutatják be. A gyakorlatok tehát a nyelvtani rögzítés mellett tematikus szókincsbővítésre is lehetőséget adnak. A nagyobb egységeket ismétlő feladatsorok zárják.
A könyv minden egysége ugyanúgy épül fel:
- A bal oldalon kétnyelvű (magyar-angol) nyelvtani magyarázatok, példák és táblázatok mutatják be a magyar nyelvtan egy-egy aspektusát.
- A jobb oldalon gyakorlatok találhatók. Ezek a bal oldalon tárgyalt nyelvtani szabály rögzítésére szolgálnak, és további példákat adnak a jelenség előfordulására.
- A legtöbb egységet ismétlő feladatsor zárja.
A nagyobb (legalább 4 fejezetből álló) egységek előtt rövid bevezető ad áttekintést a témakörrel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról és a fejezetek felépítéséről.
A Gyakorló magyar nyelvtan elsősorban a Közös Európai Referenciakeret B1 szintjének nyelvtanára és szókincsére összpontosít, de mivel átfogóan tárgyalja a magyar nyelv minden lényegesebb nyelvtani aspektusát, a kezdő szinttől a felsőfokig, önállóan és csoportban is jól használható. A könyvhöz megoldókulcs tartozik.
Ár: 4 360 Ft    
Megtakarítás: 1090 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

860 g

Méret:

200 x 280 x 21

Oldal:

368 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9630587037

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Gyakorló magyar nyelvtan / A Practical Hungarian Grammar

Eredeti ár:

5 450 Ft (megtakarítás: 1090 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek