-0%
Az 1790-es évek. Spanyolország koronás fője, IV. Károly uralkodás helyett inkább vadászik. Pedig erőskezű király kellene a trónra, hiszen a szomszédos Franciaországban javában dúl a forradalom és a terror.
E forrongó kor legismertebb spanyol festője, Francesco Goya két portrén dolgozik egyszerre. Az egyik Lorenzo Casamaresről, a szegény, tehetséges parasztfiúból lett dominikánusról, a spanyol inkvizíció befolyásos papjáról készül. A másik egy dúsgazdag madridi kereskedő tizennyolc éves, angyali bájú leányáról, Inésről, aki eretnekség vádjával hamarosan az inkvizíció ítélőszéke elé kerül. A kínvallatás során mindent beismer, így börtönbe vetik, ahol Lorenzo lesz a gyóntatója, lelkiatyja. Sőt, több is annál... Évtizedek múltán Inés megrokkanva, háborodott elmével kerül ki a börtönből, ahol gyermeke született, akit elvettek tőle. Most rögeszmésen keresi elveszett leányát. Az egyházból kiugrott Lorenzo ugyanebben az időben Napóleon megszálló seregeivel, magas rangú hivatalnokként tér vissza Spanyolországba. Inés azt állítja róla Goyának, hogy ő gyermeke apja.
És életre kelnek a múlt kísértetei... Ami megtörtént, nem lehet meg nem történtté tenni, a bűnökért fizetni és vezekelni kell...
Ár: 490 Ft    
Megtakarítás: 0 Ft, azaz 0 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

270 g

Méret:

125 x 200 x 20

Oldal:

340 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9639752122

Kategória:

Akciós Könyvek!

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Goya kísértetei

Eredeti ár:

490 Ft (megtakarítás: 0 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek