-20%
Micki Jordan. Aki olvasta Carly Phillips sorozatának első kötetét, pontosan tudja, kiről van szó, hiszen megismerhettük már a "Forró szerelem" szereplőinek egyikeként. Micki az első regény főhősének, Annabelle-nek a kishúga, ez pedig az ő története.
Micki kissé mindig kilógott a családból, bombázó nővéreihez képest inkább fiús alkat volt, a nevét is ezért változtatta Michelle-ről Mickire. Ő reklámszakemberként leginkább a nehézatlétákra utazott, otthonosan mozgott az öltözőikben, a nagytestű fiúk pedig imádták az egyébként rendkívül tehetséges Mickit.
Most azonban nagy szerelem kísértésében kell döntenie. Hogyan tudná megtartani magának Damian Fullert, a baseball sztárt? Úgy gondolja, fiús lányból - a nővéreihez hasonlóan - neki is bombanővé kell átalakulnia. Sikerül-e ez a kísérlete? Sikerül-e megtartania a nehéz természetű férfit? Hogyan alakul a kapcsolatuk?

Az első kötetben megismert szereplők természetesen ismét visszatérnek - miként majd a harmadikban is - és ugyanazon erények jellemzik az írónőt, mint korábban: érdekfeszítő, fordulatos és szexi, forró könyvet írt. Ha még valamit kiemelhetünk, az a humor. Micki humoros, mondjuk ki nyugodtan, nagypofájú figura, ezért ettől még érdekesebb ez a nagyszerűen megírt könyv.

De vajon mi történt közben a harmadik nővérrel, Sophie-val? Az ő története kiderül a "Forró találkozás" című kötetből!
Ár: 2 079 Ft    
Megtakarítás: 520 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

420 g

Méret:

146 x 209 x 0

Oldal:

* oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9639803497

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Forró szívek

Eredeti ár:

2 599 Ft (megtakarítás: 520 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek