-30%
"Kevés olyan téma van, ami annyira megragadná az emberek képzeletét, mint egy-egy autómárka története, fõként, ha kedvenc márkájukról van szó. Különösen igaz ez a Ford esetében, amely a magyar származású Galamb József tervezte T-modell és a Henry Ford által elsõként alkalmazott futószalag révén kerekekre helyezte a világot. A vállalat modelljei ráadásul idehaza is rendkívüli népszerûségnek örvendenek, nem véletlenül bizonyult az egyébiránt mintegy 30 ország értékesítési és vevõszolgálati tevékenységét hazánkból irányító Ford az elmúlt egymást követõ két évben Magyarország legnépszerûbb autómárkájának.
E könyv elolvasásával egy olyan utazásra invitáljuk Önt, amelynek során megismerheti a Ford több mint 100 éves történetét, a kezdetektõl végigkövetve azt az idõnként nehézségektõl terhes, máskor sikerektõl visszhangos utat, amelynek révén a vállalat a világ egyik legnagyobb, meghatározó autógyártójává vált, bepillanthat annak jelenébe és kitekintést nyerhet a jövõjébe is. Mindeközben több száz színes felvételen csodálhatja meg a régmúlt idõk legendás autócsodáit, a jelen modelljeit, és a jövõ autóit elõrevetítõ koncepciókat, számos érdekességet, színes információt megtudva.
A Ford Közép- és Kelet-Európai Értékesítõ Kft. nevében ezúton is nagyon kellemes idõtöltést kívánok a Ford Nagykönyv olvasásához, amely reményeim szerint házi könyvtára értékes, gyakran fellapozott darabja lesz.
Mindemellett bízom abban, hogy már most, esetleg a jövõben a megelégedett Ford tulajdonosok népes családjában köszönthetem Önt."


Knaver Ferenc
ügyvezetõ igazgató,
Magyarország
Ford Közép-és
Kelet-Európai Értékesítõ Kft.Ár: 3 430 Ft    
Megtakarítás: 1470 Ft, azaz 30 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

940 g

Méret:

235 x 302 x 18

Oldal:

152 oldal

Kötésmód:

cérnafûzött, kemény táblás véd

ISBN:

978-963-9581-75-3

Kategória:

Autók-motorok

Eredeti cím:

Ford

Eredeti ár:

4 900 Ft (megtakarítás: 1470 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek