-30%
"Kevés olyan téma van, ami annyira megragadná az emberek képzeletét, mint egy-egy autómárka története, főként, ha kedvenc márkájukról van szó. Különösen igaz ez a Ford esetében, amely a magyar származású Galamb József tervezte T-modell és a Henry Ford által elsőként alkalmazott futószalag révén kerekekre helyezte a világot. A vállalat modelljei ráadásul idehaza is rendkívüli népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül bizonyult az egyébiránt mintegy 30 ország értékesítési és vevőszolgálati tevékenységét hazánkból irányító Ford az elmúlt egymást követő két évben Magyarország legnépszerűbb autómárkájának.
E könyv elolvasásával egy olyan utazásra invitáljuk Önt, amelynek során megismerheti a Ford több mint 100 éves történetét, a kezdetektől végigkövetve azt az időnként nehézségektől terhes, máskor sikerektől visszhangos utat, amelynek révén a vállalat a világ egyik legnagyobb, meghatározó autógyártójává vált, bepillanthat annak jelenébe és kitekintést nyerhet a jövőjébe is. Mindeközben több száz színes felvételen csodálhatja meg a régmúlt idők legendás autócsodáit, a jelen modelljeit, és a jövő autóit előrevetítő koncepciókat, számos érdekességet, színes információt megtudva.
A Ford Közép- és Kelet-Európai Értékesítő Kft. nevében ezúton is nagyon kellemes időtöltést kívánok a Ford Nagykönyv olvasásához, amely reményeim szerint házi könyvtára értékes, gyakran fellapozott darabja lesz.
Mindemellett bízom abban, hogy már most, esetleg a jövőben a megelégedett Ford tulajdonosok népes családjában köszönthetem Önt."


Knaver Ferenc
ügyvezető igazgató,
Magyarország
Ford Közép-és
Kelet-Európai Értékesítő Kft.Ár: 3 430 Ft    
Megtakarítás: 1470 Ft, azaz 30 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

940 g

Méret:

235 x 302 x 18

Oldal:

152 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött, kemény táblás véd

ISBN:

978-963-9581-75-3

Kategória:

Autók-motorok

Eredeti cím:

Ford

Eredeti ár:

4 900 Ft (megtakarítás: 1470 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek