-10%
A Felvi tájoló 2014 kiadvány a felsőoktatás iránt érdeklődők első számú olvasmánya, amely idén az iránymutatás mellett a szokásosnál is több technikai tudnivalóval, gyakorlati példával és praktikus tanáccsal készíti fel a jelentkezőket a felvételi minden szakaszára.

Hová lehet jelentkezni, milyen képzési szintekre, hogyan, milyen szabályok mentén, mi minden szükséges a jelentkezéshez, mit és meddig kell megtenni, s mi lesz azután? Hogyan születnek a ponthatárok és hol lehet még tájékozódni? Aki a Felvi tájolót a kezében tartja, annak mindez már nem kérdés.
Választási lehetőségek - minden szinten.

A kötet hatalmas segítséget nyújt a felvételi felé vezető út összes szakaszában. Minden szempontot mérlegelve támogat már a választásban is: a kiadvány részletesen bemutatja az érettségi után választható képzéseket, ismerteti a szakok elvégzésével megszerezhető tudást, képesítést, a bejutáshoz szükséges feltételeket, a választható szakirányokat és specializációkat. Mivel a karrierépítés a felvételi előtt kezdődik, azt is érdemes végiggondolni, hogy az adott képzéshez milyen munkaerő-piaci kilátások, elvárások, elhelyezkedési esélyek kapcsolódnak. A Felvi tájoló a szakbemutatások mellett ezekre a kérdésekre is felel.
Kibővült Kisokos fejezet - a zökkenőmentes felvételiért.

A kiadványnak köszönhetően a jelentkező nem veszik el a felvételivel kapcsolatos teendők sűrűjében sem, hiszen a kibővült Felvételi kisokos fejezetben megtalálja a felvételi eljárás pontos menetrendjét a jelentkezéstől egészen a célig, azaz a ponthatárok kihirdetéséig. Sorra veszi az eljárással összefüggő feladatokat, határidőket, szabályokat, összefoglalja, mikor mondható egy jelentkezés érvényesnek, rávilágít az eljárási díjak és csatolandó dokumentumok tudnivalóira, valamint példákkal is illusztrálja azokat. A fejezet lépésről lépésre mutatja be az e-felvételi használatát, továbbá a pontszámítási módszereket. Végigvezeti az olvasót a jelentkezési határidő utáni szakaszon is, az adat- és sorrendmódosításon, vagy a dokumentumpótláson keresztül a ponthatárok megállapításáig. Ha pedig mégsem érne célba a felvételiző, tájékoztatja a pótfelvételi és a jogorvoslat lehetőségéről.

A Felvi tájoló világos és teljes körű áttekintést ad tehát a felsőoktatás rendszeréről és a jelentkezés menetéről, s azt is elmagyarázza, miért nem lehet elég korán kitűzni a célt: milyen mesterképzésen folytassam?
Ár: 1 796 Ft    
Megtakarítás: 200 Ft, azaz 10 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

440 g

Méret:

165 x 235 x 15

Oldal:

264 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

2064415144

Kategória:

Tankönyvek

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Felvi tájoló 2014

Eredeti ár:

1 995 Ft (megtakarítás: 200 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek