-20%
Coop Sullivan gyermekkorában a nagyszülei farmján nyaral Dél-Dakotában. Itt ismerkedik meg a szomszéd farmon élő Lillel. A gyermekkori barátságból szerelem lesz - de mit hoz számukra a jövő?
Lil Chance élete nagy álmát valósítja meg, amikor a Fekete-hegység lábánál, nem messze a szülei farmjától létrehozza a vadmenhelyét. Lil sikeres tudós, aki sokat utazik és rengeteg tudományos munkát publikál, de akkor a legboldogabb, ha a Fekete-hegység rengetegében barangolhat.
Coopból rendőr, majd magánnyomozó lesz, és munkája New-Yorkhoz köti. Idős nagyszülei miatt végül mégis mindent maga mögött hagy, és a farmra költözik.
A Fekete-hegység vadonjában ekkor gonosz dolgok történnek. Egy gyilkos garázdálkodik a környéken, és több holttest is előkerül. Egy idő múltán egyértelművé válik, hogy Lilt halálos veszedelem fenyegeti, mert valaki kiszemelte magának, és le akar számolni vele. Lil és Coop jól ismeri a vadont, és annak minden veszélyét, de most egy beteg elme természetellenes kegyetlenségével kell felvenniük a harcot.
Ár: 1 992 Ft    
Megtakarítás: 498 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

370 g

Méret:

120 x 198 x 35

Oldal:

536 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9636893781

Kategória:

Krimi

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Fekete-hegység

Eredeti ár:

2 490 Ft (megtakarítás: 498 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek