-20%
A menyasszonyi ruha hozza össze őket, amiről kisgyermekkoruk óta ábrándoztak. Vajon megtalálják-e az áhított darabot, és ha igen, meghozza-e nekik azt, amire vágytak?
Bel, egy csokoládédinasztia örökösnője az álomesküvőjét tervezgeti élete szerelmével, Richarddal, amikor bekövetkezik a katasztrófa, és darabokra hullik körülötte az addig hibátlannak hitt világ.
A fagylaltszalon-tulajdonos Violet arra készül, hogy örök hűséget fogadjon Glynnek, akit már réges-rég nem szeret, de boldogtalansága ellenére sem képes kimondani a rövidke mondatot: "Már nem akarok a feleséged lenni."
A mindent önerőből elérő üzletasszony, Max, úgy tervezi, hogy a házasságkötő teremben mondja ki a boldogító igen jóképű vőlegényének, Stuartnak, de ahogy közeleg a nagy nap, egyre jobban magával ragadja a régi ábránd: a bazi nagy lagzi a mesébe illő kellékeivel.

Mindhárom nő a Fehér Esküvő menyasszonyiruha-szalonban keresi a tökéletes alkalomhoz leginkább illő, megfelelő kellékeket. A szalon tulajdonosa, a törékeny és sokat látott Freya a garancia arra, hogy akiválasztott ruha meghozza majd nekik az áhított boldogságot, bár közel sem biztos, hogy úgy, ahogy eredetileg eltervezték...
Ár: 2 799 Ft    
Megtakarítás: 700 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

470 g

Méret:

125 x 200 x 36

Oldal:

608 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9633832738

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Fehér Esküvő

Eredeti ár:

3 499 Ft (megtakarítás: 700 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek