Sorozatgyilkosság a Gotland-szigeten
-20%
Svédország legnagyobb szigete, Gotland, hangulatos vidék: a virágzó mákföldek ringanak a szélben, a távolban meg-megcsillan a tenger. De az idilli képet véres gyilkosság zavarja meg. Nem is egy.

A helyi rendőrség rangidősére, a csendes és határozott Knutas felügyelőre, álmatlan éjszakák várnak. Az áldozatok múltjának mélyén kutakodva olyan eseményekre bukkannak, amelyekre senki sem számított. Az egyre kilátástalanabbnak tűnő nyomozás közben a nyugodt főfelügyelőnek meg kell küzdenie kollégái türelmetlenségével, a sajtóval, a magánnyal és saját lelkiismeretével is. Hiába próbál objektív és kivülálló maradni, munkája szép lassan átszivárog a mindennapokba, a magánélet legvédetebb zugaiba is. S közben a nyomás napról napra nő.

Mari Jungstedt világszerte több millió eladott példánnyal az egyik legnépszerűbb svéd írónő, aki nőként nem csak nőkhöz szól. Olvasmányos, izgalmas regényével Henning Mankell, Hakan Nesser, Camilla Lackbert és Karin Fossum nyomdokaiba lép.

"Emma és Johan, a könyvbeli pár olyan karakterek, akiket igazán lehet szeretni. A festői gotlandi környezettel és a nagyszerű cselekménnyel együtt máris kész a tökéletes recept egy jó könyvhöz." (Camilla Lackbert - The Guardian)
Ár: 2 392 Ft    
Megtakarítás: 598 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

260 g

Méret:

142 x 197 x 17

Oldal:

280 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9638991751

Kategória:

Krimi

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Észrevétlen

Eredeti ár:

2 990 Ft (megtakarítás: 598 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek