-20%
Nemzetközi cselszövések, katonai akciók mérgezik a légkört, az emberiség a káosz felé halad, a gonoszok a világ megsemmisítésére törnek.
Néhány elszánt embert hajt a becsület, hogy véget vessenek a vérontásnak, és megvédjék hazájukat - bármi áron, ha úgy hozza a sors...
Ennek az életre-halálra szóló harcnak az eszköze a Kampusz, és egyetlen célja, hogy felkutassa és likvidálja a terroristákat pártfogóikkal együtt - bármikor, bárhol, következmények nélkül. Mert a hatalmon lévők gyakran azt hiszik, felette állnak mindennek és mindenkinek.
Ifjabb Jack Ryan ügynök és társai a Kampusz tagjaiként titkos háborút indítottak a világ minden sarkában. Legfőbb célpontjuk az Emírként ismert szadista gyilkos, aki minden eddiginél borzalmasabb merényletre készül: egyetlen monumentális csapással elpusztítani Amerika szívét. Kétségbeesett hajsza veszi kezdetét, hogy elkapják az őrültet... élve vagy halva.

Tom Clancy világszerte az egyik legismertebb és legkedveltebb író a katonai-politikai thriller műfajában, művei rendre a New York Times bestsellerlistájának éllovasai. Számos regényéből -Vadászat a Vörös Októberre; Férfias játékok; Végveszélyben; A rettegés arénája- nagy sikerű film készült. Ezúttal Grant Blackwooddal, az amerikai haditengerészet veteránjával társult e fordulatos, izgalmakban és meglepetésekben bővelkedő könyv megírására.
Ár: 3 199 Ft    
Megtakarítás: 800 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

400 g

Méret:

136 x 206 x 0

Oldal:

400 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9632544113

Kategória:

Thriller

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Élve vagy halva

Eredeti ár:

3 999 Ft (megtakarítás: 800 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek