-20%
Az irigység és a babonáktól való félelem Elizabeth Winthropot és családját messzire űzik Watertownból, távolra nagybátyja, John Winthrop kormányzó védelmétől. Rokonuk, Toby hajóján kelnek útra a még meghódíthatatlan területek felé, hogy új otthonra leljenek az üldöztetés elől menekülve.
A korábban áttelepült régi barát, Daniel Patrick és családja mellett azonban az őslakos indiánok törzsei is várják az újonnan letelepedőket. Hiába Elizabeth barátságos természete és indián szolgálóleányuk, Telaka békítő személye, a nyugodt egymás mellett élés itt is megvalósíthatatlannak látszik. Az angol és a holland kolóniák diplomáciai villongásai az ott élő telepeseken csapódnak le, és Elizabetht jogos szabadságvágya és függetlenségi törekvései ismét bajba sodorják.
Az asszony találkozása a rég látott fiatalemberrel, Will Hallettel mindenestül felforgatja kettőjük életét, s míg egyik oldalról kibontakozó szerelmük, másik oldalról férje rejtélyes, félelmet keltő leépülése válasz elé állítja Elizabetht: vagy a magány száműzöttségét választja, vagy új társával vág bele az otthonteremtésbe.

A regény lebilincselően izgalmas folytatásában Elizabeth és Will végsőkig elszánt küzdelmét követhetjük nyomon, amelyet a hatalmi játszmák hálójába gabalyodva a vallási bigottsággal és a könyörtelen korabeli törvényekkel szemben kell megvívniuk a boldogságért, folytonosan újrakezdve életüket.
Ár: 2 800 Ft    
Megtakarítás: 700 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

470 g

Méret:

144 x 202 x 31

Oldal:

376 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött

ISBN:

9636434090

Kategória:

Családregény

Eredeti cím:

Elizabeth 2.

Eredeti ár:

3 500 Ft (megtakarítás: 700 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek