Amit egy elefántcsordától tanultam életről, szabadságról és hűségről
-20%
Amikor Lawrence Anthony dél-afrikai természetvédőt arra kérték, fogadjon be egy "rakoncátlanul" vad elefántcsordát a zuluföldi vadrezervátumába, a józan ész azt súgta neki, hogy ne tegye. Ám az állatok számára Anthony jelentette az utolsó esélyt: ha ő nem nyújt nekik menedéket, kilövik őket.
Anthony befogadta a csordát, és az évek múlásával maga is az elefántcsalád része lett. Miközben azért küzdött, hogy megnyerje az állatok bizalmát, rájött arra, mennyi mindent tanult tőlük életről, hűségről, szabadságról.
Az Elefántsuttogó szívet melengető, izgalmas, mulatságos és felemelő krónikája mindannak, amit Anthony e hatalmas testű, ám mélyen érző teremtmények mellett átélt és megtanult. A felejthetetlen emberi és állati portrékat felvonultató egzotikus történet kötelező olvasmány minden állatbarát és kalandvágyó olvasó számára.

"Nagy szerencséje az írónak, hogy egyáltalán megérte műve kiadását, mert amit a gondjaiba vett elefántcsordával művelt, az hajmeresztő. Egyszerűen felfoghatatlan. Engem elvarázsolt a logikus gondolkodáshoz társuló mély humánum, ami az Elefántsuttogó minden lapjáról árad. Ajánlom ezt az izgalmas, olvasmányos könyvet mindenkinek, aki egy megindítóan személyes és hiteles beszámolót szeretne kapni Dél-Afrika vadvilágáról és azokról, akik a megóvásáért küzdenek." (dr. Sós Endre vezető állatorvos Fővárosi Állat- és Növénykert)

"Az elefántok megmentésének története Anthony elbeszélésében varázslatos és szívet melengető. A szomorú, döbbenetes, felemelő és nemritkán humoros történéseken átsüt a szerző szenvedélyes természet- és állatszeretete." (Booklist)

"A dél-afrikai természetvédő könyve rögtön beszippantott. Csodálat, harag, elképedés, vidámság és megkönnyebbülés - nehéz összefoglalni a sokféle érzelmet, melyben nem az olvasás során váltakozott. Szereplői örökre emlékezetesek maradnak." (Cosmopolitan)
Ár: 3 600 Ft    
Megtakarítás: 900 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

560 g

Méret:

148 x 214 x 34

Oldal:

424 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött kötött

ISBN:

9633550519

Kategória:

Regény

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Elefántsuttogó

Eredeti ár:

4 500 Ft (megtakarítás: 900 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek