-20%
Az éjszakai cirkuszban nincs porondmester, aki hangszóróján keresztül bejelentené a következő számot, sem bohóc, aki gúnyt űzne a közönségből. Ezekben a fekete-fehér sátrakban páratlan élmény vár rád: az öt érzék ünnepe!
Ám a varázslat és szemfényvesztés hátterében ádáz küzdelem zajlik: a két fiatal mágust, Celiát és Marcót kisgyermekkoruktól fogva azért tanították, hogy mágikus erejük segítségével győzelmet arassanak a másik felett. Amikor Celia rájön, hogy Marco az ellenfele, együtt lenyűgöző varázslatba kezdenek.
Erejüket ettől kezdve csak arra használhatják, hogy örömet szerezzenek vele a másiknak, és az új játék közben észrevétlenül egymásba szeretnek. Mély és varázslatos érzéseiktől hunyorogni kezdenek a lámpák, és a helyiséget elönti a forróság. Sokáig nem is sejtik, hogy olyan játszmába kényszerítették őket, amelynek a végén csak egyikük maradhat életben.
Mikor a mestereik megelégelik, hogy kicsúszott kezükből az irányítás, közbelépnek. Celiáék rádöbbennek, hogy nem kerülhetik el a játszma végkifejletét. Csak egyetlen megoldás marad számukra, de ahhoz minden tehetségükre szükségük lesz...
Ár: 3 192 Ft    
Megtakarítás: 798 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

710 g

Méret:

160 x 232 x 36

Oldal:

408 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött kötött, védőborító

ISBN:

9633100882

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Éjszakai cirkusz

Eredeti ár:

3 990 Ft (megtakarítás: 798 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek