Közelebb lehet, mint gondolnád
-20%
Romy Kilkenny imád Ausztráliában lakni. Tárasági életben sosincs hiánya, úgy tûnik, a munkahelyén is komolyabb feladatot bíznak rá, és boldogan él Keith házában. Ám az egészben az a legjobb, hogy kellõ távolságra lehet õrjítõ családjától. Amikor azonban befut a telefonhívás, hogy feltétlenül haza kell térnie Írországba, a lány élete fenekestül felfordul.

Romy rendkívül csinos édesanyja, Veronica sosem értette meg legkisebb gyermekét. Romy minden igyekezete ellenére úgy érzi, két féltestvére mellett õ a család hamupipõkéje.
A bátyja Darragh, boldog házasságban él a tökéletes Giselle-lel,míg a nõvére, Kathryn a gazdagok csillogó életét éli New Yorkban. Így a hazaérkezõ Romy még inkább kívülállónak érzi magát közöttük, mint valaha. Ráadásul egyfolytában arra gondol, bárcsak ne csókolta volna meg Keitht a repülõtéren indulás elõtt! Hiszen a fiú a legjobb barátja, nem pedig a szerelme!

Sheila O'Flanagan legújabb kötete a családi életbõl adódó örömöket és keserûségeket járja körbe. Megmutatja, hogy sosem tudhatjuk, mikor tûnik fel egy igazán különleges férfi a sarkon, méghozzá abból az irányból, ahonnan nem is vártuk volna...
Ár: 2 399 Ft    
Megtakarítás: 600 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

450 g

Méret:

126 x 201 x 35

Oldal:

480 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9632973807

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Egy igazán különleges férfi

Eredeti ár:

2 999 Ft (megtakarítás: 600 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek