A Birodalom 1.
-20%
A "Dicső halál" lenyűgözően izgalmas történet egy katonáról, aki az ókori világ legkeményebb és legsikeresebb hadseregében szolgál.
Marcus Valerius Aquila alig ér Britanniába, máris mentenie kell az életét: a hatalomtól megrészegült Commodus császár dicstelen halálra ítéli családját, s vele őt is. Marcus új nevet vesz fel, és belép a Hadrianus falát védő egyik egységhez, hogy meghúzza magát, amíg a hullámverés elül körülötte.
Amikor a faltól északra húzódó vad hegyek közül előtör a britonok felkelő serege, Marcusnak bizonyítania kell, hogy képes harcba vezetni egy centuriát a könyörtelen ellenséggel vívott gyilkos háborúban.

Anthony Riches hosszú éveken át kutatta a római hadsereget, hogy bemutassa, milyen életet éltek a legegyszerűbb katonák, az őket vezető parancsnokok, illetve kíméletet nem ismerő, vad ellenségeik.
A Birodalom sorozat első része vérbeli kalandregény: az árulás és a hűség a dicsőség és a gyávaság, valamint a titkos szerelem regénye, háttérben egy letűnt, de soha el nem múló világ véres kulisszáival.
Ár: 2 399 Ft    
Megtakarítás: 600 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

660 g

Méret:

165 x 235 x 33

Oldal:

336 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött védőborítóva

ISBN:

9632977546

Kategória:

Történelem

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Dicső halál

Eredeti ár:

2 999 Ft (megtakarítás: 600 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek