Tizenegy igaz történet
-20%
"Valljuk be, majdnem mindannyian hajlamosok vagyunk az önsajnálatra. Úgy hisszük, a legnagyobb baj mindig velünk történik. Nos, ha valamiért szomorú vagy - esetleg elhagytak, megcsaltak, becsaptak vagy elárultak -, és elolvasod ezt a könyvet, hidd el, fel fogod tenni magadnak a kérdést: Miért sírok, miért szomorkodom?! Hozzájuk képest hálás lehet a sorsnak...
Ha éppen valamilyen párkapcsolati problémával küzdesz, biztosan találsz a könyvben olyan történetet, amely rímel a mostani gondjaidra. Megtudhatod, mások hogyan oldották meg - vagy hogyan rontották el - azt a bizonyos élethelyzetet. Talán segít felismerni a megoldást, és nem követed el ugyanazt a hibát, amit ott és akkor másvalaki már elkövetett. Igaz a mondás: okos ember más kárán tanul. Nos, ebből a könyvből tanulhatsz bőven...
Megtanulhatod, hogyan lehet a teljes kiszolgáltatottságból felállni, egy tönkrement életet újraépíteni, elgyászolni az elgyászolhatatlant, elengedni életed legfontosabb szereplőjét, ahogy megtanulhatod azt is, hogyan rombolhat a legnagyobb szeretet, milyen mélységekbe taszíthat a szegénység, vagy hogy miként lehet újra bizakodni életünk romjain.
A regényírók fantáziája végtelen, ám a legnagyobb mesemondó mégiscsak az élet. Aligha olvastál még olyan csavaros, izgalmas, megrázó történeteket, mint ezek itt. Talán, mert ezeket a történeteket tényleg az élet írta. Én csak papírra vetettem.
Tizenegy igaz történet. Tizenegy döbbenetes sors. Tizenegy ember, aki képes volt újrakezdeni az életét." Szeretettel, Kata.
Ár: 2 352 Ft    
Megtakarítás: 588 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

290 g

Méret:

140 x 200 x 20

Oldal:

268 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

6155235948

Kiadó:

Jaffa Kiadó

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Darabokra tört szívek

Eredeti ár:

2 940 Ft (megtakarítás: 588 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek