Brenner nyomozó történetei
-20%
Hát most már megint történt valami. Pedig gyönyörű a tavasz és a kora nyár, és mégis - akár hiszed, akár nem - a következő pillanatban már térdig gázolsz a vérben. Mármint Klöchben, ebben a stájerországi turistaparadicsomban, ahol az öreg Löschenkohl Bécsig híres grillcsirkézőjében nemrég emberi maradványokat talált az élelmiszer-rendőrség. És akkor 'a jugó', a Milovanovic, a helyi focicsapat kapusa - akinek az étterem csontdarálóját kellene kezelnie - hirtelen szőrén-szálán eltűnik, ráadásul az öreg vendéglős menye meg a környékbeli avantgárd szobrász, a Gottfried Horvath is felszívódik. Ellenben előkerül egy emberi fej, mégpedig egy másik jugó focistáé...
Ugyan ki más lenne alkalmasabb arra, hogy gázlót találjon ebben a vérpatakban, hogy hágót leljen ebben az idilli csonthegyben, mint a Brenner, a szoknyapecér, az osztrák exrendőr. Noha a végén majdnem ő maga is a csirkecsontok közé keveredik. Nem teljesen önerőből..."
Wolf Haas Brenner-sorozatának második darabja talán még az elsőnél (Halottak feltámadása) is morbidabb és szellemesebb szórakozást kínál.
Ár: 1 560 Ft    
Megtakarítás: 390 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

140 g

Méret:

111 x 201 x 13

Oldal:

200 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9632441207

Kategória:

Krimi

Eredeti cím:

Csontdaráló

Eredeti ár:

1 950 Ft (megtakarítás: 390 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek