Áttörni az autizmus falán
-20%
Az autizmussal élő Carly 11 évig nem tudott a környezetével kommunikálni, majd egy nap megtörtént az áttörés.

"Autista vagyok, de nem ez határozza meg igazi énemet, és az életemet. Sok nehézséggel kellett szembenéznem, ám lassan de biztosan legyőztem az akadályokat. Sokszor előfordul, hogy már-már feladnám, de küzdelem nélkül semmi sem lennék."

Hogyan ismerkedett meg egy apa rendkívüli lányával?
Carly Fleischmannál kétéves korában súlyos autizmust és beszédképtelenséget diagnosztizáltak. Az orvosok azt jósolták, hogy szellemi képességei nem fogják meghaladni egy kisgyermek szintjét. Carly hosszú évekig szinte elérhetetlen volt. Majd tízéves korában megtörtént az áttörés.
Elhivatott terapeutáival dolgozott éppen, mikor egyszer csak laptopja fölé hajolt, és ezt gépelte be: SEGÍTSÉG FOG FÁJ. Mindenki megdöbbent. Carly továbbra is küzd az autizmus testi tüneteivel, de a számítógép segítségével szellemes és mély beszélgetést folytat a családjával és több ezer internetes rajongójával.

A könyvben Arthur Felischmann Carly vallomását, az ő szavaita idézve írja meg történetüket. Most végre első kézből tudhajtuk meg, milyen kihívásokkal szembesülnek az autizmussal élők. Az olvasó bepillantást nyerhet egy titokzatos világba, megismerkedhet egy fiatal és inspiráló lánnyal, aki megtalálta a saját hangját és küldetését.
Ár: 2 399 Ft    
Megtakarítás: 600 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

510 g

Méret:

137 x 204 x 37

Oldal:

440 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9633733653

Kategória:

Dokumentumregény

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Carly hangja

Eredeti ár:

2 999 Ft (megtakarítás: 600 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek