-25%
Sebastian Townshend Edgewood grófjának legidősebb fia. Gondtalan élete egy szempillantás alatt romba dől, amikor egy párbaj során véletlenül megöli a legjobb barátját. Az apja kitagadja, ő pedig kénytelen elhagyni Angliát. Holló álnéven kezd új életet a kontinensen, és az a hír járja róla, hogy bármilyen ügyet el tud intézni, legyen az egy eltűnt személy felkutatása, vagy egy ellopott kincs visszaszerzése. Sok megrendelője akad, akik végső kétségbeesésükben fordulnak hozzá, mert senki más nem tud segíteni rajtuk.
Közben nem is sejti, hogy otthonában furcsa dolgok történnek. Apját egyre több rejtélyes baleset éri, mígnem a szomszédja és gyámleánya, Lady Margaret Lenor arra a következtetésre jut, hogy valaki merényletet tervez ellene.
Lady Margaret elhatározza, hogy felkutatja a lord régen eltűnt fiát, hátha ő képes leleplezni a cselszövőt. Érthető a megdöbbenése, amikor kiderül, hogy a híres-nevezetes Holló nem más, mint Sebastian Townshend.
Vajon rá tudja venni a gróf száműzött fi át, hogy félretegye a sérelmeit, és visszatérjen a családjához? Miféle sötét titkok és gyilkos szándékok munkálkodnak Edgewoodban?
A nyomozás érdekében Margaret és Sebastian egy színlelt házassággal biztosítja, hogy a kitagadott fiú bebocsátást nyerjen régi otthonába. Ez a botrányos házasság azonban nem várt fordulatot vesz, és a két fiatal szerelemre lobban egymás iránt.
Ár: 1 718 Ft    
Megtakarítás: 573 Ft, azaz 25 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

290 g

Méret:

120 x 198 x 28

Oldal:

424 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9636895006

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Botrányos házasság

Eredeti ár:

2 290 Ft (megtakarítás: 573 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek