Pásztor, mártír, próféta, kém
-20%
Ki más szállhatna szembe a XX. század legfőbb gonoszával, mint a hit alázatos embere?
Miközben Adolf Hitler és a nácik megrontottak egy nemzetet, megfélemlítettek egy egész kontinenst, és megkísérelték kiírtani az európai zsidóságot, egy maroknyi másképp gondolkodó és ellenálló azon munkálkodott, hogy belülről bomlassza szét a Harmadik Birodalmat. Ezek egyike Dietrich Bonhoeffer volt - a lelkipásztor és a szerző.
Ebben a New York Times bestseller kötetben Eric Metaxas Bonhoeffer életének mindkét szálát - teológus és kém - összeszőve ragyogó történetet alkot a rendkívüli gonoszsággal szemben tanúsított hihetetlen erkölcsi bátorságról.
Metaxas a legteljesebb beszámolót nyújtja Bonhoeffer megindító döntéséről, miszerint elhagyja a biztos menedéket nyújtó Amerikát, és visszatér a hitleri Németországba, és új megvilágításba helyezi a híres Valkűr összeesküvésben és a 7-es hadműveletben való részvételét is, melynek célja az volt, hogy zsidókat a szemleges Svájc területére menekítsenek.
A Bonhoeffer egy olyan élet története, melyet keretbe foglal az igazság iránt érzett szenvedély és a jogosság iránti elköteleződés azok mellett, akik szembeszállnak a könyörtelen gonoszsággal.
Ár: 3 960 Ft    
Megtakarítás: 990 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

780 g

Méret:

151 x 226 x 45

Oldal:

594 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött kartonált

ISBN:

6155246142

Kategória:

Vallás

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Bonhoeffer

Eredeti ár:

4 950 Ft (megtakarítás: 990 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek