-20%
Mit keres egy jövőbeli eszköz egy feltáratlan római sírban, melyen üzen a múlt a jelennek? Van időutazás? Van sorsunk? Vannak isteneink? Vagy a történelem egy társasjáték csupán, ahol időutazók összecsapásai döntenek ma ismert világunk jövőjéről és a mi sorsunkról is!!?
Secundus, római tribunus megpróbáltatásokban és fordulatokban gazdag életét követhetjük nyomon, aki egyik pillanatról a másikra új dimenzióba csöppenve múltból és jövőből érkező társaival - akik közül jónéhányat már ismer - veszi fel a harcot azok ellen, akik megpróbálják megváltoztatni az emberi történelem menetét. Érdemes harcolni? Vagy a katonák csupán egy felettes erő bábfigurái? Az isteneken túl is vannak Istenek?
T.R.Salty bravúros történetében nemcsak mesél, de tanítja is olvasóit. Mindentudó íróként szemezget a történelemből, a suméroktól Egyiptomon át a rómaiakig és modern korunkig; közben mondanivalója korántsem felszínes. Tisztán, pontosan vet számot az emberi létről. Nemcsak kérdez, de válaszokat is ad. Arról, hogy a szerelem, a patriotizmus és a tudni vágyás is univerzális, időn és korokon túlmutató. Arról, hogy az ember mindenre képes, ha igaz célt szolgálhatnak tettei... Sorsunk a végén beteljesedik.
Ár: 2 792 Ft    
Megtakarítás: 698 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

480 g

Méret:

134 x 209 x 32

Oldal:

480 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

6155152139

Kategória:

Történelem

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Bellum Atlantis

Eredeti ár:

3 490 Ft (megtakarítás: 698 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek