Iskolai túlélőkalauz apáknak
-20%
Szily László ma már klasszikusnak mondható apakalauza, a Kitolás 1-2. után újabb kötetet írt a gyereknevelés kínjairól és örömeiről. A Beírás eddigi életük legnagyobb kalandjára, a beiskolázásra és az iskolás évekre készíti fel az apákat.
A szerző jellegzetes humorú rajzaival illusztrált szöveg végigveszi a legjellemzőbb iskolai élethelyzeteket, amelyekbe egy apa kerülhet. Válogatott idióták és szociopaták tanácskozása a szülői értekezleten, osztálykirándulás vadidegen alkoholistákkal, gyerekbulik, kínos fogadóórák és a közös tanulás megszégyenítő alkalmai.
Kötelező olvasmány minden érintett apának és anyának, továbbá mindazoknak, akik akik túl vannak ezeken a keserveken, és azoknak is, akik érveket gyűjtenek a gyerekvállalás ellen - vagyis jóformán mindenkinek.

"Amikor már azt hitted, hogy érted és akár uralod is az életedet és a gyerekpásztorolást, egyszerre csak minden korábbi rendszer széthullik, és akkora tragédia szakad rád, mintha visszajöttek volna a szovjetek. Újra parancsuralom lesz, más osztja be az idődet, és ha nem gazsulálsz a Felsőbbségnek, a családtagjaid isszák meg a levét. Vagyis iskolába megy a gyerek." (Szily László)
Ár: 0 Ft    
Megtakarítás: 0 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

g

Méret:

128 x 198 x 0

Oldal:

200 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9633108437

Kategória:

Regény

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Beírás

Eredeti ár:

0 Ft (megtakarítás: 0 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek