-20%
Jake Marlowe nem mondható fiatalnak. Márciusban lesz kétszázegy éves, de ebből százhetvenet simán letagadhatna. Jake ugyanis vérfarkas, méghozzá egyik fajtársa balszerencsés és erőszakos halálát követően a legutolsó példány. És bár ereje teljében van, lelkileg kikezdi a magány.
Jake-en eluralkodik a depresszió, s már azt fontolgatja, végez magával - még akkor is, ha ezzel egy több ezer éves legendát temet el örökre. Első látásra úgy tűnik, mi sem egyszerűbb, mint véget vetni mindennek. Csakhogy két kifejezetten veszélyes társaság is üldözőbe veszi, akik eltérő okokból ugyan, de semmitől sem riadnak vissza, hogy életben tartsák Jake-et. Legalábbis a következő holdtöltéig.

Glen Duncan teljes egészében felforgatja a vérfarkasregények konvencióit, és vadonatúj, lebilincselő és letaglózó köntösbe öltözteti a legendát, Jake alakjában pedig megteremti a 21. század vérfarkasát: egy olyan férfit, aki a legborzalmasabb rémtetteket követi el, de mégis, valami érthetetlen módon, képes mélyen emberinek maradni.
Ár: 2 384 Ft    
Megtakarítás: 596 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

340 g

Méret:

147 x 208 x 22

Oldal:

336 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

6155049682

Kategória:

Fantasy

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Az utolsó vérfarkas

Eredeti ár:

2 980 Ft (megtakarítás: 596 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek