-20%
II. Henrik halála után kisebbik fia foglalja el Anglia trónját. Richárd, korának híres, kiváló katonája korábban esküt tett, hogy visszafoglalja Jeruzsálemet a kereszténység számára. Esküjéhez ragaszkodva nem sokkal koronázása után elindul seregével a Szentföld felé.
Semmi nem térítheti el fogadalmától, habár hatalma így állandó veszélyben forog. Kapzsi, gyenge jellemű János öccse Anglia trónjáért mesterkedik ellene, a francia király, ifjúkori szeretett barátja Normandia visszaszerzéséért kész összeesküvést szőni ellene.
A kor meghatározó történelmi személyiségeinek jelleme, érzelmi élete, barátságok és hitszegések, boldogtalan és beteljesült szerelmek, hatalmi harcok és intrikák tárulnak fel előttünk. A fordulatokban, kalandokban gazdag cselekmény során megismerkedhetünk a keresztes háborúk legjelentősebb csatája, Akko visszafoglalásának körülményeivel is.
A történések középpontjában a már életében legendává vált, tisztelt és csodált, Európa-szerte Oroszlánszívűnek nevezett és legyőzhetetlennek hitt Richárd király áll, akinek nagyszerűsége mellett emberi gyengéi, rossz döntései, vívódásai sem maradnak titokban.
Ár: 1 838 Ft    
Megtakarítás: 460 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

250 g

Méret:

115 x 180 x 27

Oldal:

432 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9636353902

Kategória:

Történelem

Eredeti cím:

Az Oroszlánszívű

Eredeti ár:

2 298 Ft (megtakarítás: 460 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek