-20%
"-Ne törje be! Nyitva van! A döbbenettől leeresztette a kezét, benne a kővel, és belépett a nappaliba. -Mi az Isten csudáját csinál?! Tudja maga, milyen nehéz manapság egy rendes iparost találni? Asztalost meg főleg! És drága is!... Mit akar itt tulajdonképpen? - Megölni téged - hallotta tompán a saját hangját. -Mire föl tegeződik?... Megölni?... Miért? Miért akar megölni?... Nem is ismerjük egymást!" Ezekkel a mondatokkal kezdődik az Öregasszony és a Fiú című kisregény.
"Több, mint egy évtizede alakult, formálódott bennem ez a történet, majd egy napon ellentmondást nem tűrően "lenni akart". Leültem a számítógépemhez. Az események, a nevek, a helyszínek maguktól jöttek, és nekem nem volt más dolgom, csak írni, írni, írni. Így történt" - számolt be a több évtizede orvosként dolgozó szerző regénye keletkezésének körülményeiről.
A megszületett mű most kész arra, hogy téged is elvarázsoljon, kedves olvasó, ha vállalod a kockázatot, hogy egy eddig ismeretlen író könyvét elolvasd. Nem fogsz csalódni.
Ár: 1 520 Ft    
Megtakarítás: 380 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

210 g

Méret:

135 x 197 x 10

Oldal:

180 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9634465485

Kategória:

Irodalom

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Az Öregasszony és a Fiú

Eredeti ár:

1 900 Ft (megtakarítás: 380 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek