-20%
Izzik a szenvedély Nicole Jordan Szerelmi csatározások c. sorozatának fantasztikusan élvezetes, befejező részében.

Némán felnézett a hercegre, az arcát vizsgálta. Tekintete átható, élénk és merészvolt. Úgy érezte, bele tudna fulladni ebbe a vibráló, szürke mélységbe. A férfi kiálló arccsontja és határozott állkapcsa erős érzékiséget hordozott, mely teljesen elbűvölte a lányt.
Túlságosan is férfias és kívánatos, vigye el az ördög. Tudta, sarkon kellene fordulnia és elfutnia. Ám képtelen volt megmozdulni.
Ekkor Rotham átvette a kezdeményezést. Kezét felemelte, ujjait lassan a lány álla alá csúsztatta. Amikor lehajtotta a fejét, Tess szíve olyan hangosan kezdett kalapálni, hogy szinte megfájdult a mellkasa.
Végül ajka a lányéra simult, ő pedig annyira meglepődött, hogy még levegőt venni is elfelejtett. Csak állt, földbe gyökerezett lábbal, teljesen mozdulatlanul, s hirtelen elragadta az öröm, melyet Rotham puhatolózó csókja keltett benne.
Lassan megnyílt a férfi számára. Rotham illata betöltötte az érzékeit, íze elsöpört benne minden józan megfontolást. Szája, mint a forró selyem, felfedező nyelve, pedig maga a perzselő vadság.
Micsoda komisz, csodálatos érzés. Érzelmek zűrzavara söpört át Tessen, feje szédült, teste reszketett. Önkéntelenül is még beljebb nyomta a nyelvét, hogy fokozza a csodálatos, ellágyító gyengeséget, mely egész lényét átjárta.
A férfi úgy csókolta, mint egy birtokolni vágyó szerető - vagy legalábbis, ahogy a lány fantáziájában élő, birtokolni vágyó szerető tenné. Halk sóhaj szakadt ki Tessből. Sejtette, hogy élvezetes lesz Rothammel csókolózni, azonban jócskán alulértékelte a dolgot. Akkora hatással volt rá a férfi, hogy gondolkodni sem tudott, kábultan engedte át magát az ölelésnek, belekapaszkodott az erős vállakba, mert alig állt a lábán.
Ár: 2 079 Ft    
Megtakarítás: 520 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

220 g

Méret:

126 x 200 x 21

Oldal:

328 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9639803503

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Az ördögi herceg

Eredeti ár:

2 599 Ft (megtakarítás: 520 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek