Camelot-krónikák 5. könyv
-20%
Megszületett egy hős
Egy kard a bajnokának fogja választani
Egy varázsló meg fogja menteni
Merlyn Britannicusra, a Camelot néven ismert kolónia vezetőjére nehéz feladat vár: fel kell nevelnie ifjú védencét, Arthurt, a britonok reménybeli királyát. Egy meghiúsított orgyilkossági kísérletet követően, unokaöccse életét féltve úgy dönt, hogy Arthurt és barátait - Gwint, Ghilleadhot és Bedwyrt - egy Camelottól távol fekvő, rég elhagyott római erőd romjai közé menekíti. Merlyn ott jön rá, hogy ideje átadnia Arthurnak a kardot, melyet későbbi életében viselnie kell: a fenséges Excaliburt.

A békés rejtekhely határain túl azonban ellenséges erők fenyegetik Camelot ingatag békéjét. Cambriában Arthur apja, Uther halála után a kelták vezető nélkül maradtak, Merlyn ősellensége, Szöghajú Peter pedig csapatokat gyűjt, hogy elpusztítson mindent, ami kedves riválisa számára.

Merlyn maga is küszködik, mert ahhoz, hogy valóra váltsa az egyesített Britanniáról szőtt álmát, halálos veszélynek kell kitennie azokat, akiket a világon mindennél jobban szeret. Neki és Arthurnak vissza kell térnie Camelotba.

"Jack Whyte a történelem építőköveiből és a valóság habarcsából felépítette Arthur világát, és megmutatta nekünk a csontokat a legenda húsa alatt." - Diana Gabaldon
Ár: 2 799 Ft    
Megtakarítás: 700 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

570 g

Méret:

162 x 235 x 31

Oldal:

392 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött védőborítóva

ISBN:

9634263432

Kiadó:

Gold Book

Kategória:

Történelem

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Az ifjú király

Eredeti ár:

3 499 Ft (megtakarítás: 700 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek