Leleplezett történetek, hihetetlen igazságok
-20%
A többszörösen díjazott újságíró, Ronald Kessler páratlan ügyességgel férkőzött egykori és jelenlegi FBI-ügynökök százainak bizalmába, hogy felfedje a szervezet legféltettebb információit, és fényt derítsen sztárok, politikusok és filmcsillagok eddig gondosan őrzött titkaira.

Miért nem tudták azonosítani Oszama bin Laden ujjlenyomatát, miután megölték? Miért éppen azt követően lett öngyilkos Marilyn Monroe, hogy Robert F. Kennedy, az Egyesült Államok főügyésze -a Los Angeles-i FBI irodát vezető különleges ügynök autóját kölcsönkérve- titokban felkereste? Igaz-e, hogy Edgar Hoover, az FBI egykori igazgatója élettársi kapcsolatban élt helyettesével? Miért lett öngyilkos Vince Foster, a Fehér Ház helyettes tanácsadója, azután, hogy találkozott Hillary Clintonnal? Ki és hogyan buktatta le Robert Hanssent, az FBU soraiban megbúvó kémet?

Bennfentes információi alapján, szórakoztató történeteken keresztül fedi fel a szerző, hogyan hatolnak e az FBI ügynökök maffiafőnökök lakásaiba, korrupt kongresszusi képviselők, kémek és külföldi hírszerzők irodáiba, terroristák rejtekhelyeire, hogy életük kockáztatásával lehallgatókészülékeket és megfigyelő kamerákat helyezzenek el. De az sem marad titokban, milyen kísérleteket folytatnak az FBI laboratóriumában, és hogyan készítik fel az ügynököket a kiképzőközpontban.
Ár: 2 800 Ft    
Megtakarítás: 700 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

420 g

Méret:

145 x 209 x 25

Oldal:

368 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9633040836

Kiadó:

HVG Kiadó

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Az FBI titkai

Eredeti ár:

3 500 Ft (megtakarítás: 700 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek