Amanda Quick Álomfény-trilógiájának harmadik könyve
-20%
Az Álomfény-trilógia egy több nemzedéket sújtó családi átok története. Harmadik könyve a távoli jövõbe, egy másik világba röpíti a kedves Olvasót.

A Harmónia bolygón a mélység esõerdõket rejteget, a rég eltûnt, idegen civilizáció titokzatos emlékeit hátborzongató, zölden foszforeszkáló városromok és labirintusok õrzik, furcsa állatok szegõdnek az emberek társául, és a bolygó szinte minden lakója rendelkezik valamiféle pszichikus képességgel.
Ebben a különös világban Adam Wintersre, a Szellemvadász Céh új vezetõjére sújt le az õsi átok. Ezúttal neki kell megtalálnia az elveszett Lámpát és az álomfényfejtõ nõt, aki azonban nem más, mint a Winters család egykori ellenségének, Sylvester Jonesnak a leszármazottja, Marlowe Jones.
Adam és Marlowe útja izzó katakombák és föld alatti dzsungelek csapdáin keresztül vezet, de a köztük fellobbanó vágyakozás elsöprõ ereje minden kelepcénél veszélyesebb. Vajon a szerelem, a forró szenvedély le tudja-e gyõzni Nicholas Winters pusztító bosszúját, megtörik-e végre a rettenetes átok? Itt, a Harmónián minden titokra fény derül...
Ár: 1 320 Ft    
Megtakarítás: 330 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

240 g

Méret:

121 x 200 x 23

Oldal:

336 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9632032382

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Az Éjféli Kristály

Eredeti ár:

1 650 Ft (megtakarítás: 330 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek